Buddha bowl με ρεβύθια και κινόα
Πάντα βέβαια είναι προτιμότερο να κρατάμε τα πράγματα απλά με χούμους, κινόα, αβοκάντο και πολλά λαχανικά.
Υλικά
- 1 κούπα μαγειρεμένη κινόα, βρασμένη
- 1/3 κούπα ρεβύθια, βρασμένα, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
- ½ κούπα αγγούρι, σε φέτες
- ½ κούπα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- ¼ αβοκάντο, κομμένο σε κομμάτια
- 3 κ.σ. χούμους
- 1 κ.σ. κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. νερό, και περισσότερο αν χρειαστεί
- 1 κ.γ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- Πρέζα ανθός αλατιού
- Πρέζα πιπέρι
Μέθοδος
Τοποθετείστε την κινόα, τα ρεβύθια, το αγγούρι, τις ντομάρες και το αβοκάντο σε ένα από τα αγαπημένα σας coconut bowls.
Προσθέστε το χούμους, τις ψητές κόκκινες πιπεριές, χυμό λεμονιού και νερό σε ένα μπολ. Προσθέστε λίγο περισσότερο νερό μέχρι να φτάσει την επιθυμητή σύσταση. Προσθέστε τον μαϊντανό, ανθό αλατιού και το πιπέρι και ανακατέψτε. Σερβίρετε με το Buddha bowl.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: http://www.eatingwell.com/
Leave a comment