Σπαράγγια με εστραγκόν

Υλικά

 

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη πιατέλα, ενώστε τα σπαράγγια, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήστε, με κάλυμμα, σε μεσαία φωτιά για 6 – 8 λεπτά ή μέχρι να είναι τραγανά και τρυφερά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος γυρίστε τα και κατά τη διάρκεια των 3 τελευταίων λεπτών, προσθέστε το λεμόνι. Γαρνίρετε με εστραγκόν.

Πηγή: https://www.tasteofhome.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post