Σπαράγγια με εστραγκόν
Υλικά
- 900 γρ. φρέσκα σπαράγγια, καθαρισμένα
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κ.γ. πιπέρι
- ¼ κούπας βιολογικό μέλι Ελάτου
- 2 – 4 κ.σ. φρέσκο εστραγκόν, πολτοποιημένο
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη πιατέλα, ενώστε τα σπαράγγια, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήστε, με κάλυμμα, σε μεσαία φωτιά για 6 – 8 λεπτά ή μέχρι να είναι τραγανά και τρυφερά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος γυρίστε τα και κατά τη διάρκεια των 3 τελευταίων λεπτών, προσθέστε το λεμόνι. Γαρνίρετε με εστραγκόν.
Leave a comment