Σοταρισμένο κολοκυθάκι με θυμάρι

Η συνταγή για αυτό το πιάτο συνδυάζει υπέροχα τα κολοκυθάκια με τα αρωματικά και μπορεί να ετοιμαστεί σε ελάχιστο χρόνο!

Υλικά

  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 450 γρ. μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα οριζοντίως
  • ¼ κούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ¼ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι

 

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα βάλτε λίγο νερό σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία. Προσθέστε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 4 – 5 λεπτά ή μέχρι τα κολοκυθάκια να είναι τραγανά και τρυφερά. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και βότανα και απολαύστε!!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post