Σοταρισμένο κολοκυθάκι με θυμάρι
Η συνταγή για αυτό το πιάτο συνδυάζει υπέροχα τα κολοκυθάκια με τα αρωματικά και μπορεί να ετοιμαστεί σε ελάχιστο χρόνο!
Υλικά
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 450 γρ. μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα οριζοντίως
- ¼ κούπας φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ¼ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα βάλτε λίγο νερό σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία. Προσθέστε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 4 – 5 λεπτά ή μέχρι τα κολοκυθάκια να είναι τραγανά και τρυφερά. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και βότανα και απολαύστε!!
Leave a comment