Εύκολες ψητές γλυκοπατάτες με κανέλα

Τα υλικά της συνταγής έδωσαν μια κρεμώδη υφή στις άκρες των γλυκοπατατών. Η κανέλα και τα καραμελωμένα κρεμμύδια προσθέτουν μια ζεστή γεύση.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 205 βαθμούς C και τοποθετείστε ένα ταψί στην μεσαία σχάρα.

Τοποθετείστε τις γλυκοπατάτες και τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (3 – 4 κ.σ.). Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, κανέλα και μπαχάρι. Ανακατέψτε καλά.

Μεταφέρετε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Απλώστε τις γλυκοπατάτες και τα κρεμμύδια σε μια μονή στρώση.

Ψήστε για 35 – 45 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι οι πατάτες να έχουν ροδίσει.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.themediterraneandish.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post