Σπανακόρυζο

Υλικά (2 μερίδες):

  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ½ κούπα κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ¾ κούπα νερό
  • 1 κ.σ. αποξηραμένες νιφάδες μαϊντανού
  • ¼ - ½ κ.γ. ανθό αλατιού
  • 1/8 κ.γ. πιπέρι
  • ½ κούπα ωμό ρύζι
  • 2 κούπες φρέσκο baby σπανάκι

 

Μέθοδος

Σε μια κατσαρόλα, ζεστάνετε νερό σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Σοτάρετε το κρεμμύδι ως που να είναι τρυφερό. Προσθέστε το νερό, τον μαϊντανό, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι. Βράστε το και προσθέστε το ρύζι και γαρνίρετε με το σπανάκι.

Καλύψτε. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το μέχρι το ρύζι να είναι τρυφερό (για περίπου 7 1- 10 λεπτά). Ανακατέψτε καλά για να τα ενώσετε.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post