Αρωματική ρεβυθοσαλάτα

Εάν θέλεις ένα ιδιαίτερο dressing αντί του κλασικού λαδολέμονου, δοκίμασε αυτό:

Πλήρες φυτικό γεύμα, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (κινόα+ρεβύθια), που θα σε κρατήσει «χορτάτο» για αρκετές ώρες!

Βάζεις τα ρεβύθια να φουσκώσουν σε νερό από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζεις, προσθέτεις μαγειρική σόδα και τα αφήνεις για περίπου μισή ώρα στην άκρη. Έπειτα, τα ξεπλένεις πολύ καλά και τα βράζεις μέχρι να μαλακώσουν!


Μπορείς να προετοιμάσεις μεγαλύτερη ποσότητα και να τα αποθηκεύσεις σε κλειστό ταπεράκι στο ψυγείο! Έτσι, θα έχεις έτοιμα ρεβύθια και για άλλες παρασκευές, π.χ. σούπες, κεφτέδες, χούμους κ.α.!

Καλή Απόλαυση!

Συνταγή: nutr_ideal


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post