Σοταρισμένα ραπανάκια με εστραγκόν
Αυτά τα σοταρισμένα ραπανάκια είναι μαγειρεμένα με κρασί και εστραγκόν και μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που τα βλέπετε για πάντα. Μπορείτε να τα σερβίρετε μόνα τους ή να τα προσθέσετε στην αγαπημένη σας συνταγή.
Υλικά
- ½ κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 9 κούπες ραπανάκια, κομμένα σε κύβους
- ¼ κούπα λευκό κρασί ή νερό
- 2 κ.γ. φρέσκο εστραγκόν ή ½ κ.γ. αποξηραμένο εστραγκόν
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε τα ραπανάκια. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 2 λεπτά. Προσθέστε το κρασί. Αυξήστε τη θερμοκρασία σε μεσαία προς υψηλή. Μαγειρέψτε, χωρίς να τα καλύψετε μέχρι τα ραπανάκια να είναι τραγανά, για 8 – 10 λεπτά.
Προσθέστε το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment