Σοταρισμένα ραπανάκια με εστραγκόν

Αυτά τα σοταρισμένα ραπανάκια είναι μαγειρεμένα με κρασί και εστραγκόν και μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που τα βλέπετε για πάντα. Μπορείτε να τα σερβίρετε μόνα τους ή να τα προσθέσετε στην αγαπημένη σας συνταγή.

Υλικά

Εκτέλεση

Ζεστάνετε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε τα ραπανάκια. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 2 λεπτά. Προσθέστε το κρασί. Αυξήστε τη θερμοκρασία σε μεσαία προς υψηλή. Μαγειρέψτε, χωρίς να τα καλύψετε μέχρι τα ραπανάκια να είναι τραγανά, για 8 – 10 λεπτά.

Προσθέστε το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post