
Αυτά τα σοταρισμένα ραπανάκια είναι μαγειρεμένα με κρασί και εστραγκόν και μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που τα βλέπετε για πάντα. Μπορείτε να τα σερβίρετε μόνα τους ή να τα προσθέσετε στην αγαπημένη σας συνταγή.
Υλικά
- ½ κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 9 κούπες ραπανάκια, κομμένα σε κύβους
- ¼ κούπα λευκό κρασί ή νερό
- 2 κ.γ. φρέσκο εστραγκόν ή ½ κ.γ. αποξηραμένο εστραγκόν
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεστάνετε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε τα ραπανάκια. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε για 2 λεπτά. Προσθέστε το κρασί. Αυξήστε τη θερμοκρασία σε μεσαία προς υψηλή. Μαγειρέψτε, χωρίς να τα καλύψετε μέχρι τα ραπανάκια να είναι τραγανά, για 8 – 10 λεπτά.
Προσθέστε το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
0 σχόλια