Ψητά μπιζέλια
Ταιριάζουν με πολλά πιάτα και μπορείτε να τα σερβίρετε και σε παρέα.
Υλικά
- 224 γρ. (1 πακέτο) φρέσκα μπιζέλια, καθαρισμένα
- 1 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ιταλικά μπαχαρικά (αποξηραμένα: βασιλικό, ρίγανη, δενδρολίβανο, μαϊντανό, θυμάρι, νιφάδες καυτερής πιπεριάς, σκόνη σκόρδου)
- 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
Μέθοδος
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 204 βαθμούς. Ενώστε μαζί όλα τα υλικά. Απλώστε τα σε ένα ταψί. Ψήστε τα μπιζέλια μέχρι να είναι τραγανά, για 8 – 10 λεπτά, ανακατεύοντας μια φορά.
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment