Ψητό κουνουπίδι με ξύσμα λεμονιού

Ψητό κουνουπίδι με ξύσμα λεμονιού

Δείτε μια συνταγή για εύκολο και γευστικό αποτέλεσμα.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 205 βαθμούς C. Απλώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σπάτε το κουνουπίδι σε μικρές μπουκιές σαν μπουκετάκια. Ανακατεύετε με λάδι, αλάτι και πιπέρι. Απλώνετε σε μια μονή στρώση στην λαδόκολλα. Ψήνετε για 25 – 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι άκρες.

Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι για περισσότερη γεύση και ανακατεύετε με το ξύσμα λεμονιού και τον μαϊντανό. Μπορείτε επίσης το αφήσετε και σκέτο ή και να προσθέσετε τα υλικά της αρεσκείας σας.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.loveandlemons.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published