Γευστικά ραπανάκια με βότανα
Φτιάξτε τη δική σας εκδοχή με τα αγαπημένα σας βότανα.
Υλικά
- 50 ml. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 350 γρ ραπανάκια
- 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
- 100 ml ξηρό λευκό κρασί
- Μεγάλη χούφτα από ανάμεικτα βότανα όπως φρέσκο άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο
- Ανθό αλατιού και πιπέρι
Μέθοδος
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ ταψί σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα ραπανάκια κομμένα στην μέση ή σε κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθός τους. Χαμηλώστε την ένταση και ζεστάνετε σε μεσαία φωτιά για 1 λεπτό.
Προσθέστε το σκόρδο και το λευκό κρασί. Ανεβάστε την ένταση και μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να έχουν απορροφηθεί τα υγρά.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μια μεγάλη χούφτα από άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο.
Σερβίρετε όσο είναι ζεστά.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment