Γευστικά ραπανάκια με βότανα

Φτιάξτε τη δική σας εκδοχή με τα αγαπημένα σας βότανα.

Υλικά

Μέθοδος

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ ταψί σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα ραπανάκια κομμένα στην μέση ή σε κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθός τους. Χαμηλώστε την ένταση και ζεστάνετε σε μεσαία φωτιά για 1 λεπτό.

Προσθέστε το σκόρδο και το λευκό κρασί. Ανεβάστε την ένταση και μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να έχουν απορροφηθεί τα υγρά.

Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μια μεγάλη χούφτα από άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο.

Σερβίρετε όσο είναι ζεστά.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.deliciousmagazine.co.uk/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post