Ψητά κολοκυθάκια με βότανα

Ένα εύκολο συνοδευτικό πιάτο στο γκριλ που συνδυάζεται υπέροχα με βασιλικό και ρίγανη.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά.

Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες. Τοποθετείστε τα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα με ελαιόλαδο, ρίγανη, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού και ανθό αλατιού.

Τοποθετείστε τα κολοκυθάκια απευθείας στο γκριλ και ψήστε 3 – 4 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να είναι τρυφερά. Αφαιρέστε από το γκριλ, δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερο αλάτι, αν χρειάζεται.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post