Ψητά πράσινα φασόλια
Κάθε μπουκιά θα είναι τρυφερή, θα έχει μια δόση αλατιού και θα είναι γεμάτη γεύση!
Υλικά
- 450 γρ. φρέσκα πράσινα φασόλια
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό τηλέφωνο
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
- Φέτες λεμονιού, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά 230 C.
Πλύνετε και καθαρίστε τα πράσινα φασόλια. Στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ, ενώστε τα πράσινα φασόλια με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και αρκετό φρέσκο μαύρο πιπέρι.
Τοποθετείστε τα φασόλια κατευθείαν στο grill και ψήστε για 4 – 5 λεπτά την κάθε πλευρά (συνολικά 8 – 10 λεπτά συνολικά), μέχρι να είναι τρυφερά και τραγανά.
Αφαιρέστε τα φασόλια από το γκριλ και στύψτε τα λεμόνια. Δοκιμάστε και προσθέστε λίγο ακόμα ανθό αλατιού, αν θέλετε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment