Ψητά σπαράγγια με τσίλι και λεμόνι

Ψητά σπαράγγια με τσίλι και λεμόνι

Είναι vegan, χωρίς γλουτένη και χρειάζεται μόλις 20 λεπτά.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς C.

Ξεπλύνετε τα σπαράγγια, στεγνώστε τα και κόψτε τις άκρες τους. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το ελαιόλαδο, το τσίλι, την σκόνη σκόρδου, το αλάτι, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού.

Απλώστε τα σπαράγγια σε μια λαδόκολλα και πασπαλίστε με το μείγμα από τσίλι και λεμόνι. Ανακατέψτε τα σπαράγγια και απλώστε τα σε μια στρώση.

Ψήστε για 12 λεπτά ή μέχρι να έχουν ένα λαμπερό πράσινο χρώμα και να έχουν ροδίσει ελαφρώς.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://withfoodandlove.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published