Ψητά σπαράγγια με τσίλι και λεμόνι

Είναι vegan, χωρίς γλουτένη και χρειάζεται μόλις 20 λεπτά.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς C.

Ξεπλύνετε τα σπαράγγια, στεγνώστε τα και κόψτε τις άκρες τους. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το ελαιόλαδο, το τσίλι, την σκόνη σκόρδου, το αλάτι, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού.

Απλώστε τα σπαράγγια σε μια λαδόκολλα και πασπαλίστε με το μείγμα από τσίλι και λεμόνι. Ανακατέψτε τα σπαράγγια και απλώστε τα σε μια στρώση.

Ψήστε για 12 λεπτά ή μέχρι να έχουν ένα λαμπερό πράσινο χρώμα και να έχουν ροδίσει ελαφρώς.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://withfoodandlove.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post