arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Πράσινα vegan pancakes ρεβιθιού


Ένα υπέροχο vegan γεύμα γεμάτο θρεπτικά συστατικά!
Πράσινα vegan pancakes ρεβιθιού

Vegan πιάτα

Πράσινα vegan pancakes ρεβιθιού


Πράσινα vegan pancakes ρεβιθιού

Υλικά (για 4):

  • 100 γρ. (1 κούπα) αλεύρι ρεβιθιού
  • 300 ml (1 κούπα + 3 κ.σ.) νερό
  • 1 πρέζα ανθός αλατιού
  • 2 χούφτες μαϊντανό και βασιλικό

 

Γέμιση:

  • 2 αβοκάντο
  • 2 κ.σ. πέστο
  • Baby σπανάκι
  • Ξινό λάχανο
  • Ντοματίνια, ψιλοκομμένα

Μέθοδος:

Ανακατέψτε το αλεύρι ρεβιθιού, το νερό, το αλάτι και τα βότανα σε ένα blender (ή χτυπήστε τα μαζί σε ένα μπολ και ψιλοκόψτε τα βότανα). Αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα (μπορείτε για ως και 48 ώρες σφραγισμένο στο ψυγείο).

Πάρτε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάλτε το σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε ένα λεπτό στρώμα ζύμης (προσθέτουμε 1/3 φλιτζάνι, αλλά το ποσό εξαρτάται από το μέγεθος του τηγανιού σας) και φροντίζουμε να είναι όμορφα κατανεμημένο. Περιμένετε 30-60 δευτερόλεπτα για να στερεοποιηθεί το μείγμα και αρχίσουν να εμφανίζονται φυσαλίδες. Χαλαρώστε προσεκτικά τις πλευρές με μια σπάτουλα πριν ανασηκώσετε το pancake. Τοποθετήστε το σε ένα πιάτο όταν και οι δύο πλευρές του είναι χρυσές. Κάντε το ίδιο και για τα υπόλοιπα pancakes.

Κόψτε το αβοκάντο και πετάξτε το κουκούτσι. Βγάλτε τη φλούδα με ένα πιρούνι. Προσθέστε αβοκάντο στη μία του κάθε pancake, πασπαλίστε με πέστο, προσθέστε μαρούλι, λάχανο και ντοματίνια και αναδιπλώστε το σαν ομελέτα.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://greenkitchenstories.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.

Καλάθι Αγορών