arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Γρήγορα και γευστικά πράσινα φασόλια


Αυτή η συνταγή είναι προτιμότερο να γίνει ακριβώς πριν από το σερβίρισμα.
Γρήγορα και γευστικά πράσινα φασόλια

Vegan πιάτα

Γρήγορα και γευστικά πράσινα φασόλια


Γρήγορα και γευστικά πράσινα φασόλια

Ωστόσο, μπορείτε να προετοιμάσετε αυτό πριν μαγειρεύοντας τα πράσα και το άνηθο πρώτα και να τα βάλετε στην άκρη. Αντί να μαγειρεύετε τα πράσινα φασόλια στην κατσαρόλα, τα περιχύνετε σε μια κατσαρόλα βρασμένου, καλά αλατισμένου νερού για περίπου ένα λεπτό. Στραγγίστε τα φασόλια και βυθίστε τα σε ένα μεγάλο μπολ πάγο. Στραγγίστε και τοποθετήστε τα φασόλια σε ένα δοχείο ή ένα μπολ στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι για χρήση.

Υλικά:

  • 4 πράσα, καλά πλυμένα, με κομμένες τις ρίζες και τις κορυφές, κομμένα οριζόντια σε τετράγωνα και μετά κομμένα σε μέγεθος 2 εκ.
  • 1/3 κούπα φρέσκο άνηθο, καλά κομμένο
  • 300 γρ. πράσινα φασόλια, με κομμένες τις ρίζες και την κορυφή
  • Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • Ανθός αλατιού

 

Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα βάζετε σε μεσαία προς υψηλή φωτιά το ελαιόλαδο και προσθέτετε μια γενναία δόση αλάτι και τοποθετείτε τα πράσα. Ανακατέψτε μέχρι να είναι έτοιμα, δηλαδή να αποκτήσουν ένα χρυσό χρώμα και να είναι τραγανά. Χρειάζεται περίπου 7 – 10 λεπτά για να είναι έτοιμα.

Στη συνέχεια, προσθέστε τον άνηθο και μετά τα πράσινα φασόλια. Μαγειρέψτε για λίγα λεπτά ακόμα ώστε τα φασόλια να μαλακώσουν και να χάσουν την ωμή τους υφή. Μόλις είναι έτοιμα, βάλτε τα σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίστε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.101cookbooks.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.