arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Εύκολα ψητά πράσινα φασολάκια με αμύγδαλα


Αυτά τα πράσινα ψητά λαχανικά είναι γεμάτα με γεύση.
Εύκολα ψητά πράσινα φασολάκια με αμύγδαλα

Vegan πιάτα

Εύκολα ψητά πράσινα φασολάκια με αμύγδαλα


Εύκολα ψητά πράσινα φασολάκια με αμύγδαλα

Ο καυτός φούρνος τα κάνει ζουμερά, τρυφερά και έχουν φρέσκο χυμό λεμονιού.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C.

Πλύνετε καλά τα πράσινα φασολάκια και τριμάρετε τις άκρες τους.

Σε ένα μπολ ενώστε τα φασολάκια με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι. Τοποθετείστε μια λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί και τοποθετείστε εκεί τα φασολάκια. Ψήστε για 13 – 15 λεπτά ή μέχρι να είναι τρυφερά και να έχουν ροδίσει.

Την ίδια ώρα, ψήστε τα αμύγδαλα σε μεσαία θερμοκρασία ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να ροδίσουν. Ψήστε για περίπου 5 λεπτά. Αφαιρέστε από το μάτι και στη συνέχεια ψιλοκόψτε.

Μόλις ψηθούν τα φασολάκια, στύψτε λεμόνι από πάνω και γαρνίρετε με αμύγδαλα. Σερβίρετε άμεσα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.