arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Κρεμώδης σούπα με σέλερι, ελαιόλαδο και νεροκάρδαμο


Μια vegan σούπα χωρίς γλουτένη.
Κρεμώδης σούπα με σέλερι, ελαιόλαδο και νεροκάρδαμο

Vegan πιάτα

Κρεμώδης σούπα με σέλερι, ελαιόλαδο και νεροκάρδαμο


Κρεμώδης σούπα με σέλερι, ελαιόλαδο και νεροκάρδαμο

Μπορείτε να την ετοιμάσετε σε λιγότερο από 20 λεπτά και είναι υπέροχη να την φάτε μια κρύα ημέρα του χειμώνα.

Υλικά

  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο (για γαρνίρισμα)
  • ½ κούπας κρεμμύδια, σε μικρά κομμάτια
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 4 κούπες σέλερι, σε μικρά κομμάτια
  • 1 κ.γ. ανθό αλατιού
  • ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
  • ¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • ½ κούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • ½ κούπας ωμά κάσιους
  • 3 κούπες νερό
  • Νεροκάρδαμο (για γαρνίρισμα)

 

Εκτέλεση

Ζεστάνετε νερό σε χαμηλή φωτιά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βάλτε μέσα τα κρεμμύδια για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε χυμό λεμονιού και ανακατέψτε.

Μετά, ανεβάστε θερμοκρασία και προσθέστε σέλερι, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Συνεχίστε να μαγειρεύετε και ανακατέψτε περιστασιακά, για 8 λεπτά.

Ανεβάστε τη θερμοκρασία και προσθέστε μαϊντανό, ωμά κάσιους και νερό. Καλύψτε και σιγοβράστε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια βάλτε τη σούπα σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα.

Σερβίρετε μαζί με ελαιόλαδο, φρέσκο νεροκάρδαμο και μαύρο πιπέρι.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://withfoodandlove.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.