vegan ·
Μακαρόνια ρεβιθιών με λεμόνι, πιπέρι και μπρόκολο
Υλικά
- 1 κουτί μακαρόνια ρεβιθιών
- 4 κούπες μουκετάκια μπρόκολου
- ¼ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 3 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ. ξύσμα φρέσκου λεμονιού
Εκτέλεση
Βράστε νερό μαζί με αλάτι και μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τη συσκευασία.
Σε ένα μικρό τηγάνι βάλτε λίγο νερό και σωτάρετε το μπρόκολο για 2 λεπτά. Γυρίστε το και μαγειρέψτε για άλλο 1 λεπτό.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, χυμό και ξύσμα λεμονιού. Μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό και ενώστε με τα μακαρόνια.
Σερβίρετε με ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment