Βούτυρο από κάσιους
Το λάδι καρύδας κάνει το βούτυρο πιο κρεμώδες, αλλά μπορείτε να το παραλείψετε αν δεν το χρησιμοποιείτε γενικά.
Υλικά:
- 2 κούπες ωμά κάσιους
- ½ κ.γ. ανθός αλατιού
- 3 κ.γ. λάδι καρύδας
Μέθοδος:
Σε ένα μπλέντερ, τοποθετείστε τα κάσιους και τον ανθό αλατιού. Επεξεργαστείτε τα μέχρι να έχουν την επιθυμητή υφή, για περίπου 5-7 λεπτά. Προσθέστε το λάδι καρύδας και ανακατέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
Αποθηκεύστε το σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com
Leave a comment