Βούτυρο από κάσιους

Το λάδι καρύδας κάνει το βούτυρο πιο κρεμώδες, αλλά μπορείτε να το παραλείψετε αν δεν το χρησιμοποιείτε γενικά.

Υλικά:

 

Μέθοδος:

Σε ένα μπλέντερ, τοποθετείστε τα κάσιους και τον ανθό αλατιού. Επεξεργαστείτε τα μέχρι να έχουν την επιθυμητή υφή, για περίπου 5-7 λεπτά. Προσθέστε το λάδι καρύδας και ανακατέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.

Αποθηκεύστε το σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post