arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Vegan σούπα με καρότο και τζίντζερ


Αυτή η light και γευστική σούπα είναι vegan.
Vegan σούπα με καρότο και τζίντζερ

Vegan πιάτα

Vegan σούπα με καρότο και τζίντζερ


Vegan σούπα με καρότο και τζίντζερ

Μπορεί να γίνει γρήγορα και να εντυπωσιάσει. Το φρέσκο τζίντζερ κάνει τη διαφορά!

Υλικά:

  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
  • 3 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ, πολτοποιημένο
  • 4 μεγάλα καρότα, ξεφλουδισμένα και κομμένα
  • 3 κούπες ζωμός λαχανικών
  • 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού

 

Μέθοδος:

Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάλτε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε το μέχρι να είναι τρυφερό, για 4-5 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και το τζίντζερ. Μαγειρέψτε για ακόμη 1 λεπτό. Βάλτε μέσα τα καρότα, το ζωμό, το λάδι, το ξύσμα, τον ανθό αλατιού και το πιπέρι και βράστε. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε, με καπάκι, μέχρι τα καρότα να είναι τρυφερά, για 10 – 12 λεπτά. Βάλτε το μείγμα σε ένα blender και χτυπήστε το μέχρι να έχει την επιθυμητή υφή. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού. Αν θέλετε, μπορείτε να γαρνίρετε με λίγο ξύσμα λεμονιού επιπλέον.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.