arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Μπουκίτσες παντζαριού για buddha bowls


Αυτά τα buddha bites φτιάχνονται με παντζάρι, ηλιόσπορους, σπόρους κάνναβης, ginger και μαϊντανό.
Μπουκίτσες παντζαριού για buddha bowls

Vegan πιάτα

Μπουκίτσες παντζαριού για buddha bowls


Μπουκίτσες παντζαριού για buddha bowls

Είναι ένα υπέροχο πιάτο φυτικής προέλευσης.

Υλικά

  • 1 παντζάρι (σε μέγεθος μπάλας του τένις)
  • 1 μικρή γλυκοπατάτα
  • 150 γρ. ηλιόσποροι (με το κέλυφος)
  • 50 γρ. σπόροι κάνναβης (με το κέλυφος)
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου
  • 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
  • 1 μικρή χούφτα φρέσκο μαϊντανό
  • 2 κ.γ. κόλλιανδρος
  • Μεγάλη χούφτα μαύρο πιπέρι
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού

 

Μέθοδος

Τρίψτε το παντζάρι και τις γλυκοπατάτες. Αλέστε τους ηλιόσπορους. Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ. .

Στη συνέχεια, θα φτιάξετε το μείγμα σας στη σωστή σύσταση. Αυτό θα σας αφήσει να φτιάξετε τα μπαλάκια με το χέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίξερ ή ένα μπλέντερ χειρός για να ανακατέψετε τα υλικά. Αν χρησιμοποιείτε μπλέντερ χειρός πιέστε το και ανακατέψτε λίγες φορές όλο το μείγμα μέχρι να ενωθεί. Αν χρησιμοποιείται μίξερ τότε επεξεργαστείτε το μείγμα για 10 – 30 δευτερόλεπτα και σταματήστε πριν αυτό γίνει πουρές.

Φτιάξτε τα μπαλάκια στο σωστό μέγεθος και βάλτε το στο φούρνο στους 190 βαθμούς και ψήστε για 30 λεπτά.

Σερβίρετέ τα ζεστά άμεσα ή αφήστε τα στο ψυγεία και απολαύστε τα τις επόμενες ημέρες. Απολαύστε τα μέσα στα αγαπημένα σας coconut bowls.

Συνταγή: https://www.kindearth.net/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.