Ψητό μπρόκολο με λεμόνι και αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα προσθέτουν επιπλέον τραγανή γεύση.

Υλικά:

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς. Βάλτε το μπρόκολο σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε μέσα το λάδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και 1/8 κ.γ. του πιπεριού και ανακατέψτε. Πασπαλίστε με αυτά το μπρόκολο και ανακατέψτε καλά.

Μεταφέρετε τα σε ένα ταψί. Ψήστε για 10 – 15 λεπτά ή μέχρι να είναι τρυφερά. Μεταφέρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Πασπαλίστε με αμύγδαλα, ξύσμα λεμονιού και το υπόλοιπο πιπέρι. Ανακατέψτε και απολαύστε!

Συνταγή:  https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post