Κομμένα αβοκάντο με ρόδι και πράσινη σάλτσα
Υλικά (8 μερίδες)
- ¼ κούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- ¼ κούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. σπόρους ροδιού
- 1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού, ψιλοκομμένο
- Ανθό αλατιού
- 4 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στην μέση και χωρίς κουκούτσι
Εκτέλεση
Αναμείξτε τον κόλιανδρο, το δυόσμο, το λάδι, το ρόδι, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού σε ένα μικρό μπολ.
Γαρνίρετε το dressing με αλάτι και στη συνέχεια περιχύστε το πάνω από τα αβοκάντο. Πασπαλίστε με λίγο περισσότερο αλάτι και απολαύστε.
Leave a comment