Σαλάτα με παντζάρια και δυόσμο

Υλικά

 

Μέθοδος

Τρίψτε τα παντζάρια και τριμάρετε τις κορυφές τους. Τοποθετείστε τα παντζάρια σε ένα ταψί και βάλτε λίγο νερό. Ψήστε τα στον φούρνο μέχρι να μπορείτε εύκολα να τα τρυπήσετε με ένα πιρούνι. Γυρίστε τα μια φορά και αφήστε τα για 5 λεπτά.

Μόλις είναι αρκετά κρύα για να μπορείτε να τα διαχειριστείτε, ξεφλουδίστε τα και κόψτε τα σε τετράγωνα κομμάτια. Σε ένα μπολ βάλτε ξύδι, ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και πιπέρι. Ανακατέψτε τα καλά μέχρι να ανακατευτούν. Προσθέστε τις ελιές, τα παντζάρια και 1 κ.σ. δυόσμο. Ανακατέψτε καλά. Βάλτε τη σαλάτα στο ψυγείο, καλυμμένη για 1 ώρα ή μέχρι να κρυώσει. Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο δυόσμο.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post