arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan Σαλάτες

Αρωματική Μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια και βότανα


Αυτή η εύκολη Μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια έχει υπέροχη γεύση χάρη στα φρέσκα βότανα το dressing με λεμόνι και σκόρδο, την τραγανή υφή από τις πιπεριές, το σέλερι και τα...
Αρωματική Μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια και βότανα

Vegan Σαλάτες

Αρωματική Μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια και βότανα


Αρωματική Μεσογειακή σαλάτα με ρεβύθια και βότανα

 Είναι κατάλληλο ως συνοδευτικό πιάτο ή συνδυαστικά με τα λαχανικά σας!

Υλικά

  • 3 κούπες βρασμένα ρεβύθια
  • 1 μεσαία κόκκινη πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
  • 1 ½ κούπες φρέσκος μαϊντανός πλατύφυλλος, ψιλοκομμένος
  • ½ κούπα κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. χυμός λεμονιού από 1 – ½ λεμόνια
  • 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Μέθοδος

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε τα ρεβύθια, την πιπεριά κέρατο, τον μαϊντανό, το κόκκινο κρεμμύδι και το σέλερι. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και προσθέστε λίγο ανθό αλατιού και φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι. Προσθέστε το dressing στο μείγμα με τα ρεβύθια και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε άμεσα ή βάλτε το στο ψυγείο για ως και 4 ημέρες. Πριν σερβίρετε, προσθέστε λίγο περισσότερο αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση σας.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.foodiecrush.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.