Πρωτεϊνικά ψωμάκια, με 3 υλικά!
Έχετε δοκιμάσει ποτέ ψωμάκια χωρίς άσπρο αλεύρι;
Πάμε να φτιάξουμε πρωτεϊνικά ψωμάκια, που μπορούν να συνοδέψουν τα πάντα!
Θα χρειαστείτε:
➡️ 1 κούπα αλεύρι αμυγδάλου
➡️ 1/2 κούπα γιαούρτι
➡️1/2 κτγ. μπέικιν πάουντερ
➡️ Λίγο ανθό αλατιού
➡️ Πιπέρι
Προαιρετικά:
➡️ Σουσάμι
➡️ Λιναρόσπορο
➡️ Τυρί κρέμα
➡️ Ντομάτα
Εκτέλεση:
➡️ Σε ένα μπωλ, ενώνουμε τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη ζύμη.
➡️ Σχηματίζουμε ψωμάκια με τα χέρια (δεν κολλάει η ζύμη) και τα απλώνουμε σε λαδόκολλα.
➡️ Πασπαλίζουμε με σποράκια της επιλογής μας.
➡️ Ψήνουμε στον φούρνο, στους 180C, με αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
➡️ Τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγα λεπτά και είναι έτοιμα για κατανάλωση!
Καλή απόλαυση!
Πάμε να φτιάξουμε πρωτεϊνικά ψωμάκια, που μπορούν να συνοδέψουν τα πάντα!
Θα χρειαστείτε:
➡️ 1 κούπα αλεύρι αμυγδάλου
➡️ 1/2 κούπα γιαούρτι
➡️1/2 κτγ. μπέικιν πάουντερ
➡️ Λίγο ανθό αλατιού
➡️ Πιπέρι
Προαιρετικά:
➡️ Σουσάμι
➡️ Λιναρόσπορο
➡️ Τυρί κρέμα
➡️ Ντομάτα
Εκτέλεση:
➡️ Σε ένα μπωλ, ενώνουμε τα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη ζύμη.
➡️ Σχηματίζουμε ψωμάκια με τα χέρια (δεν κολλάει η ζύμη) και τα απλώνουμε σε λαδόκολλα.
➡️ Πασπαλίζουμε με σποράκια της επιλογής μας.
➡️ Ψήνουμε στον φούρνο, στους 180C, με αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
➡️ Τα αφήνουμε να κρυώσουν για λίγα λεπτά και είναι έτοιμα για κατανάλωση!
Καλή απόλαυση!