Ελληνικό γιαούρτι με ρόδι και μήλα

Ελληνικό γιαούρτι με ρόδι και μήλα

Υλικά

  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
  • ½ κούπα ελληνικό γιαούρτι
  • 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου (προαιρετικό)
  • 1 μήλο, κομμένο σε φέτες
  • 2 κ.σ. σπόροι ροδιού

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 172 βαθμούς. Ψήστε τα αμύγδαλα σε ένα φύλλο ψησίματος και ανακατέψτε περιστασιακά μέχρι να ροδίσουν, για 4 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.

Ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι. Γαρνίρετε με μήλα, σπόρους ροδιού και αμύγδαλα.

Συνταγή: https://www.bonappetit.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published