Ελληνικό γιαούρτι με ρόδι και μήλα

Υλικά

  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
  • ½ κούπα ελληνικό γιαούρτι
  • 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου (προαιρετικό)
  • 1 μήλο, κομμένο σε φέτες
  • 2 κ.σ. σπόροι ροδιού

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 172 βαθμούς. Ψήστε τα αμύγδαλα σε ένα φύλλο ψησίματος και ανακατέψτε περιστασιακά μέχρι να ροδίσουν, για 4 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.

Ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι. Γαρνίρετε με μήλα, σπόρους ροδιού και αμύγδαλα.

Συνταγή: https://www.bonappetit.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post