Ελληνικό γιαούρτι με ρόδι και μήλα
Υλικά
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
- ½ κούπα ελληνικό γιαούρτι
- 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου (προαιρετικό)
- 1 μήλο, κομμένο σε φέτες
- 2 κ.σ. σπόροι ροδιού
Μέθοδος:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 172 βαθμούς. Ψήστε τα αμύγδαλα σε ένα φύλλο ψησίματος και ανακατέψτε περιστασιακά μέχρι να ροδίσουν, για 4 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.
Ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι. Γαρνίρετε με μήλα, σπόρους ροδιού και αμύγδαλα.
Συνταγή: https://www.bonappetit.com/
Leave a comment