arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Snacks

Λεπτά και τραγανά μπισκότα βρώμης και τζίντζερ


Ψάχνετε ένα υγιεινό σνακ για εσάς και τα παιδιά σας;
Λεπτά και τραγανά μπισκότα βρώμης και τζίντζερ

Snacks

Λεπτά και τραγανά μπισκότα βρώμης και τζίντζερ


Λεπτά και τραγανά μπισκότα βρώμης και τζίντζερ

Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα τραγανά μπισκότα βρώμης και αποφύγετε να αγοράσετε έτοιμες λιχουδιές για τον δρόμο!

Υλικά (12 μερίδες)

  • 4 κ.σ. λάδι καρύδας, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κ.σ. αλεύρι από φαγόπυρο
  • 2 κ.σ. γάλα (σόγιας / αμυγδάλου ή της αρεσκείας σας)
  • 2/3 κούπες / 70 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 1 κ.γ. τζίντζερ
  • Μια πρέζα γαρύφαλλο
  • Μια πρέζα βανίλια
  • Μια πρέζα ανθός αλατιού

 

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ενώστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.

Πάρτε με ένα κουτάλι τα 12 κομμάτια από το μείγμα και βάλτε τα σε ένα φύλλο ψησίματος σε ένα ταψί. Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του κουταλιού, πατήστε τα ώστε να τα ισιώσετε.

Θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από 5 εκ. Ψήστε για περίπου 15 – 18 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στις άκρες. Μόλις είναι ζεστά, θα σας φανούν πιο μαλακά. Θα γίνουν όμως πιο τραγανά καθώς κρυώνουν.

Αφήστε τα να κρυώσουν λίγο στο χαρτί για λίγα λεπτά. Μπορείτε να τα απολαύσετε. Την επόμενη ημέρα θα έχουν υπέροχη γεύση αλλά θα έχουν χάσει λίγο από την τραγανή τους υφή.

Συνταγή: https://greenkitchenstories.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.