Καρότα με θυμάρι και δενδρολίβανο
Αν δεν έχετε φρέσκα βότανα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα.
Υλικά:
- 2 κούπες καρότα, κομμένα σε ροδέλες
- ¼ κούπας μαλακό βούτυρο
- ½ κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
Μέθοδος:
Πλύνετε, ξεφλουδίστε και κόψτε τα καρότα σε ροδέλες. Στη συνέχεια, ενώστε τα υπόλοιπα υλικά. Στραγγίστε τα καρότα και γαρνίρετε με το μείγμα από βότανα.
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment