Caprese wrap με αβοκάντο
Υλικά
- 2 τορτίγιες ολικής άλεσης
- ½ κούπα φρέσκια ρόκα
- 1 μπάλα φρέσκο τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε φέτες
- 1 ντομάτα, σε φέτες
- 1 αβοκάντο, χωρίς κουκούτσι κομμένο σε φέτες
- Φύλλα βασιλικού
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Βιολογικό ξύδι βαλσάμικο
- Ανθός αλατιού και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Μέθοδος
Πάρτε μια τορτίγια και στο 1/3 της βάλτε στρώσεις από ντομάτα, τυρί μοτσαρέλα και αβοκάντο. Προσθέστε λίγα φύλλα βασιλικού και πασπαλίστε από πάνω ελαιόλαδο και ξύδι βαλσάμικο. Γαρνίρετε με ανθό αλατιού και πιπέρι.
Τυλίξτε τις τορτίγιες και σερβίρετε. Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.foodiecrush.com/
Leave a comment