Μπρουσκέτα με αβοκάντο
Είναι υπέροχα γευστικό και υγιεινό.
Υλικό:
- ½ κούπες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ¼ κούπα χυμός λεμονιού
- ¼ κούπα ξύδι κόκκινου κρασιού
- 3 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
- 1 – ½ κ.γ. ανθός αλατιού
- 1 κ.γ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 1 κ.γ. ξηρή ρίγανη
- ½ κ.γ. πιπέρι
- ½ κούπα κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- ½ κούπα φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- ¼ κούπα φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
- 6 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς το κουκούτσι
- 24 φέτες ψωμιού (ολικής άλεσης)
Προθερμαίνετε το broiler. Ενώστε μαζί τα πρώτα 8 υλικά και ανακατέψτε τα βότανα. Ενώστε όλα μαζί με το αβοκάντο. Τοποθετείστε το ψωμί πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος. Ψήστε για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει πιο χρυσαφένιο, για 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά. Γαρνίρετε με το mix αβοκάντο.
Μέθοδος: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment