Μπρουσκέτα με αβοκάντο

Είναι υπέροχα γευστικό και υγιεινό.

Υλικό:

  • ½ κούπες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ¼ κούπα χυμός λεμονιού
  • ¼ κούπα ξύδι κόκκινου κρασιού
  • 3 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
  • 1 – ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1 κ.γ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 1 κ.γ. ξηρή ρίγανη
  • ½ κ.γ. πιπέρι
  • ½ κούπα κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
  • ½ κούπα φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • ¼ κούπα φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
  • 6 μεσαία ώριμα αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και χωρίς το κουκούτσι
  • 24 φέτες ψωμιού (ολικής άλεσης)

 

Προθερμαίνετε το broiler. Ενώστε μαζί τα πρώτα 8 υλικά και ανακατέψτε τα βότανα. Ενώστε όλα μαζί με το αβοκάντο. Τοποθετείστε το ψωμί πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος. Ψήστε για 3-4 λεπτά μέχρι να γίνει πιο χρυσαφένιο, για 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά. Γαρνίρετε με το mix αβοκάντο.

Μέθοδος: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post