Υγιεινό σνάκ με ροδάκινο
Υλικά
- 4 φέτες ψωμί ολικής
- 4 κ.σ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
- φρέσκο δυόσμο
- 2 ροδάκινα
- ¼ κούπας ξηροί καρποί, ψιλοκομμένοι
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις φέτες ψωμιού σε τοστιέρα ή στο φούρνο, παράλληλα κόβουμε τα ροδάκινα πρώτα στα δύο και έπειτα σε λεπτές φέτες.
Στη συνέχεια απλώνουμε περίπου μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι στην κάθε φέτα ψωμιού, περιχύνουμε λίγο σιρόπι αγαύης και προσθέτουμε λίγα φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Τέλος προσθέτουμε το ροδάκινο και πασπαλίζουμε με λίγους ξηρούς καρπούς.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment