Καλοκαιρινός χυμός με καρπούζι
Υλικά
- ½ καρπούζι, κομμένο σε κομμάτια (χωρίς τα κουκoύτσια)
- ½ κούπα χυμό λάιμ
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κούπες ανθρακούχο νερό
- φρέσκα φύλλα μέντας
Εκτέλεση
Μεταφέρουμε τα κομμάτια καρπούζι σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει πουρές.
Σε μια μεγάλη κανάτα με πάγο μεταφέρουμε όλα τα υλικά μαζί με το καρπούζι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο δυόσμο για γαρνιτούρα και απολαμβάνουμε!
Leave a comment