Virgin Margarita
Υλικά (για κανάτα)
- 1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 2 κούπα φρέσκο χυμό λάιμ
- 4 κούπες ανθρακούχο νερό
- 4 κ.σ. σιρόπι αγαύης
- 4 κ.σ. ταμπάσκο (προσαρμόζουμε ανάλογα με το πόσο πικάντικη θέλουμε την μαργαρίτα μας)
- φέτες από πορτοκάλι και λάιμ για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε μια κανάτα και ανακατέυουμε καλά.
Σερβίρουμε με αρκετό πάγο, σε ποτήρια που έχουμε βάλει αλάτι στο χείλος του.
Leave a comment