Χυμός με πράσινο μήλο και σέλερι

Το πράσινο μήλο περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα και μεταλλικά στοιχεία.

Το σέλερι είναι πλούσιο σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, βιταμίνες συμπλέγματος Β, βιταμίνη C και Κ.

Το τζίντζερ έχει βιταμίνες και μέταλλα όπως σίδηρο, βιταμίνη C, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.

Υλικά (για 2 χυμούς)

  • 2 πράσινα μήλα (με τη φλούδα)
  • 1 μικρό αγγουράκι (καθαρισμένο αν το προτιμάμε)
  • 1 μεγάλο κλωνάρι σέλερι (σε κομμάτια)
  • Φρέσκο τριμμένο τζίντζερ (ή ¼ κ.γ. σε σκόνη)

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα μήλα, το σέλερι και το αγγούρι, αν επιλέξουμε να μην αφαιρέσουμε τη φλούδα.

Τα κόβουμε όλα σε μέτρια κομμάτια και τα βάζουμε μαζί στο μπλέντερ. Προσθέτουμε λίγο νερό, αν βγει πηχτός ο χυμός, και σερβίρουμε.

Μας βοηθάει: στην ενυδάτωση και στη μείωση της χοληστερίνης. Ρυθμίζει το διαβήτη , την αρθρίτιδα, και τα στομαχικά προβλήματα.

 Πηγή: CookMagazineGr


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post