Χυμός με αγγούρι και ακτινίδιο
Το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Β6, μαγνήσιο, κάλιο, βιταμίνη Κ, χαλκό, βιταμίνη Ε, φολικό οξύ και μαγγάνιο.
Το αγγούρι συγκεντρώνει βιταμίνες όπως: C, B1, B2 και βιταμίνη Α που εντοπίζεται στη φλούδα.
Το τζίντζερ έχει βιταμίνες και μέταλλα όπως σίδηρο, βιταμίνη C, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
Υλικά (για 2 χυμούς)
- 4 ακτινίδια (ώριμα)
- 2 αγγούρια (μετρίου μεγέθους)
- 1 κ.γ. τζίντζερ (σε σκόνη)
- 1 ποτήρι νερό ή πάγο (αν χρειαστεί)
Εκτέλεση
Kόβουμε τα ακτινίδια και τα αγγουράκια σε κομμάτια. Τα προσθέτουμε μαζί με το τζίντζερ στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Μας βοηθάει: στη δημιουργία κολλαγόνου για καλύτερη επειδερμίδα, επίσης ενυδατώνει και θρέφει τον οργανισμό.
Πηγή: CookMagazineGr
Leave a comment