Πράσινο smoothie με αχλάδι
Η συνταγή είναι πολύ εύκολη και συνδυάζει τις υπέροχες γεύσεις του αχλαδιού με το kale. Είναι μια τέλεια προσθήκη στα πράσινα smoothies με γεύση ίσως το κάνει το νέο αγαπημένο σας πρωινό.
Υλικά
- 1 μπανάνα (ώριμη, σε φέτες)
- 1 αχλάδι (χωρίς τα κουκούτσια, κομμένο
- 2/3 κούπα γάλα αμυγδάλου
- 2 – 4 φέτες τζίντζερ (φρέσκο και ξεφλουδισμένο, για τη γεύση)
- 2 κ.σ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίίας
- ½ κ.γ. κανέλα
- 1 ½ κούπες kale
- 1 κούπα πάγο
Εκτέλεση
Μαζέψτε τα υλικά. Σε ένα blender προσθέστε την μπανάνα, το αχλάδι, το γάλα αμυγδάλου, το τζίντζερ, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και την κανέλα. Προσθέστε και το kale και στη συνέχεια τον πάγο για να πιέσει τα υπόλοιπα το βάρος του.
Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα (2 – 3 λεπτά, ανάλογα με το μπλέντερ σας). Μπορεί να χρειαστείτε να πιέσετε τα υλικά λίγο προς τα κάτω κατά τη διάρκεια.
Σερβίρετε και απολαύστε!
Συνταγή: https://www.thespruceeats.com/
Photo: The Spruce Eats / S&C Design Studios
Leave a comment