Η χαρά του να προσφέρεις

Η προσφορά και η χαρά του να δίνεις είναι συναισθήματα ανεκτίμητης αξίας.

Και το συνειδητοποιείς κάθε φορά που βλέπεις χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των ανθρώπων τη δέχονται. Δυστυχώς οι ανάγκες εκεί έξω σε οργανισμούς και ιδρύματα είναι τεράστιες και συνεχώς προκύπτουν καινούργιες, παρ’όλα αυτά ο καθένας από τη μεριά του, έστω και με μικρές κινήσεις ή πρωτοβουλίες, μπορεί να συμβάλει στο να γίνουν περισσότερα τα χαμόγελα και οι “αγκαλιές” ανάμεσα στους ανθρώπους.

Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς στα B by Nadia Boule μέσα από τις υποστηρικτικές ενέργειες που διοργανώνουμε, όπως το pop up store στο Golden Hall. Τον Ιούλιο του 2017 λοιπόν, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο “Δεσμός” και για διάρκεια 2 εβδομάδων, δημιουργήσαμε ένα pop up store στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις
συγκεκτρώθηκε για την υποστήριξη του σωματείου.

Ο "Δεσμός" έχει μια πολύ ευρεία δραστηριότητα και συνεργασία με εκατοντάδες οργανισμούς από όλη την χώρα, προκειμένου να βοηθήσει να καλύψουν τις ανάγκες τους. Πληροφορίες αναλυτικά για τη δράση του μπορείτε να βρείτε στο www.desmos.org

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν, το ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε στην αγορά πετρελαίου για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “Το πέταγμα”, στην Αγία Παρασκευή. Στο “Πέταγμα” μένουν άνθρωποι με νοητική καθυστέρηση ή εγκεφαλική παράλυση, οι οποίοι με τη βοήθεια ειδικών παιδαγωγών, ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών ζουν μια αξιοπρεπή καθημερινότητα χωρίς το στίγμα της κοινωνικής αναπηρίας. Το έργο τους είναι θαυμαστό και το να έχουν θέρμανση στο σπιτικό τους είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε.

Βρέθηκα κι εγώ εκεί για να παρακολουθήσω από κοντά τον ανεφοδιασμό και να γνωρίσω τους ανθρώπους που κατοικούν εκεί. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, οι οποίοι με τη βοήθεια των θεραπευτών έχουν μια καθημερινότητα με δραστηριότητες, χόμπυ και κοινωνική ζωή. Η χαρά μου είναι τεράστια γι’ αυτήν την έστω και μικρή βοήθεια που μπορεσαμε να τους προσφέρουμε και το ευχαριστώ είναι λίγο για τη δική σας συμβολή στην προσπάθεια. Φυσικά η προσπάθεια συνεχίζεται. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε δημιουργήσει για το "Δεσμό" τα πανέμορφα χάρτινα σουπλά μας, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, τα έσοδα από τα οποία διατίθενται εξολοκλήρου στις δράσεις του και στο έργο του!

Στα B by Nadia Boule θα συνεχίσουμε να κάνουμε αντίστοιχες ενέργειες και σας θέλουμε κοντά μας.

Γιατί όταν είμαστε μαζί, όλα είναι καλύτερα!
Νάντια


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post