Ποιό είναι τελικά το πρόβλημα με το πλαστικό;

 Δεν είναι όμως το πλαστικό που δημιουργεί το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε.

Το πλαστικό μιας χρήσης έχει γεμίσει τους ωκεανούς, τα ποτάμια, τις θάλασσες αλλά και τις πεδιάδες μας. Το 40% του πλαστικού παγκοσμίως χρησιμοποιείται μόλις μια φορά και μετά πετιέται. 8 δισεκατομμύρια τόνοι πλαστικού βρίσκονται στους ωκεανούς μας και στις θάλασσές μας κάθε χρόνο. Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, είναι μια αλλαγή. Μια αλλαγή ατομική, επιχειρηματική και πολιτική.

Αν απαλλαγούμε για πάντα από το πλαστικό θα βρεθούμε ξαφνικά χωρίς αυτοκίνητα, κινητά, υπολογιστές και πολλά άλλα. Το πλαστικό όταν χρησιμοποιείται σωστά, είναι ένα πολύτιμο υλικό καθώς μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί!

Τα Keep Cups χρησιμοποιούν πλαστικό (χωρίς BPA/BPS) και είναι ελαφριά και έτοιμα να τα πάρετε μαζί σας! Διαθέτουν χαμηλή ενσωματωμένη ενέργεια στην κατασκευή τους και ακριβείς ανοχές, οι οποίες μειώνουν τα απόβλητα στο πάτωμα του εργοστασίου.

Το στοιχείο λοιπόν που διαφοροποιεί τα πλαστικά μεταξύ τους είναι η σωστή χρήση. Ένα πλαστικό που είναι ανακυκλώσιμο και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές, είναι ένα χρήσιμο προϊόν!

Ανακαλύψτε τα Keep Cups, εδώ.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post