Λευκό ψάρι με λεμόνι και πιπέρι
Υλικά
- 6 φιλέτα λευκού ψαριού
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. τριμμένο ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. ανθός αλατιού με βότανα
- 1 κ.γ. πάπρικα
- ½ κ.γ. φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- ¼ κούπα φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Μέθοδος
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 210 βαθμούς. Τοποθετείστε το ψάρι σε ένα ταψί. Ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό μαζί. Πασπαλίστε επίσης με ανθό αλατιού με βότανα, πάπρικα και πιπέρι.
Ψήστε, χωρίς να το καλύψετε, για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι το ψάρι να μπορεί να ξεφλουδιστεί εύκολα με ένα πιρούνι.
Πασπαλίστε πάνω μαϊντανό και απολαύστε!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment