Λευκό ψάρι με λεμόνι και πιπέρι

Υλικά

 

Μέθοδος

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 210 βαθμούς. Τοποθετείστε το ψάρι σε ένα ταψί. Ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό μαζί. Πασπαλίστε επίσης με ανθό αλατιού με βότανα, πάπρικα και πιπέρι.

Ψήστε, χωρίς να το καλύψετε, για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι το ψάρι να μπορεί να ξεφλουδιστεί εύκολα με ένα πιρούνι.

Πασπαλίστε πάνω μαϊντανό και απολαύστε!

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post