Vegetarian τυλιχτό με ρεβύθια



Υλικά (για 4 μερίδες)

Για τη γέμιση

  • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • λίγο μαρούλι, ψιλοκομμένο
  • 1 τομάτα, κομμένη σε φέτες
  • 1 φλυτζάνι τζατζίκι

(εναλλακτικά μπορείται να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε)

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Ανακατέυουμε τα ρεβύθια, σε ένα μπολ, με το ελαιόλαδο, το πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι καγιέν.

Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και μεταφέρουμε τα ρεβύθια, τα ψήνουμε για 20’ μέχρι να πάρουνε χρώμα.

Βάζουμε λίγο τζατζίκι στη πίτα, λίγα ρεβύθια, κρεμμύδια και τομάτες, τέλος, προσθέτουμε λίγο ανθό αλατιού. Διπλώνουμε και απολαμβάνουμε!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post