Vegetarian τυλιχτό με ρεβύθια

Vegetarian τυλιχτό με ρεβύθια



Υλικά (για 4 μερίδες)

Για τη γέμιση

  • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • λίγο μαρούλι, ψιλοκομμένο
  • 1 τομάτα, κομμένη σε φέτες
  • 1 φλυτζάνι τζατζίκι

(εναλλακτικά μπορείται να προσθέσετε ό,τι υλικό θέλετε)

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Ανακατέυουμε τα ρεβύθια, σε ένα μπολ, με το ελαιόλαδο, το πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι καγιέν.

Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και μεταφέρουμε τα ρεβύθια, τα ψήνουμε για 20’ μέχρι να πάρουνε χρώμα.

Βάζουμε λίγο τζατζίκι στη πίτα, λίγα ρεβύθια, κρεμμύδια και τομάτες, τέλος, προσθέτουμε λίγο ανθό αλατιού. Διπλώνουμε και απολαμβάνουμε!


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published