Tacos με λαχανικά και guacamole
Υλικά
- 4 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε μπαστουνάκια
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λωρίδες
- 5 μανιτάρια portobello, κομμένα σε λωρίδες
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 κ.σ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. κύμινο
- βιολογικό ελαιόλαδο
- φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
- 2 λάιμ, κομμένα στα τέσσερα
Βρείτε την συνταγή για guacamole εδώ.
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 οC.
Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, μεταφέρουμε όλα τα λαχανικά, μαζί με το σκόρδο, το μπούκοβο και το κύμινο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα, τα συναρμολογούμε σε ατομικά tacos με τορτίγια της επιλογής μας και guacamole.
Πριν σερβίρουμε, στίβουμε λίγο φρέσκο λάιμ και γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο.
Leave a comment