Τηγανιτές γαρίδες με καλαμπόκι

Μετατρέψτε το σε ένα ελαφρύ και γρήγορο δείπνο, προσθέτοντας καστανό ρύζι.

 

Υλικά:

  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 μικρές κίτρινες κολοκύθες, κομμένες σε φέτες
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 450 γρ. γαρίδες, ξεφλουδισμένες
  • 1 – ½ κούπες φρέσκο καλαμπόκι
  • 1 κούπα ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • ¼ κ.γ. νιφάδες κόκκινης πιπεριάς (προαιρετικό)
  • ¼ κούπα, φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
  • Ζεστό μαγειρεμένο καστανό ρύζι (προαιρετικό)

 

Μέθοδος:

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, προσθέστε το κολοκύθι και το κρεμμύδι. Ψήστε μέχρι να είναι τραγανό, για περίπου 2-3 λεπτά.

Προσθέστε τα επόμενα 6 υλικά. Για να αποκτήσουν οι γαρίδες ροζ χρώμα, ψήστε για άλλα 3-4 λεπτά. Γαρνίρετε με βασιλικό και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Σερβίρετε με καστανό ρύζι, αν το επιθυμείτε.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post