Γαρίδες με φέτα και ντομάτες

 Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με χόρτα, πατάτες και λευκό κρασί.

Απολαύστε τις γαρίδες σε ένα νέο, ελληνικό τρόπο σερβιρίσματος.

Υλικά

  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδου
  • ¼ κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκες ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 500 γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους (χωρίς το κέλυφος)
  • 250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • Ανθός αλατιού (για τη γεύση)
  • Πιπέρι (για τη γεύση)

 

Μέθοδος

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάλτε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρετε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε σε μεσαία φωτιά για 10 λεπτά.

Μετά, προσθέστε τη φέτα και σιγοβράστε για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι για τη γεύση και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

 

Συνταγή: https://www.mediterraneanliving.com


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post