Γαρίδες με φέτα και ντομάτες

Γαρίδες με φέτα και ντομάτες

 Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με χόρτα, πατάτες και λευκό κρασί.

Απολαύστε τις γαρίδες σε ένα νέο, ελληνικό τρόπο σερβιρίσματος.

Υλικά

  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδου
  • ¼ κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκες ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 500 γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους (χωρίς το κέλυφος)
  • 250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • Ανθός αλατιού (για τη γεύση)
  • Πιπέρι (για τη γεύση)

 

Μέθοδος

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάλτε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρετε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε σε μεσαία φωτιά για 10 λεπτά.

Μετά, προσθέστε τη φέτα και σιγοβράστε για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι για τη γεύση και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

 

Συνταγή: https://www.mediterraneanliving.com


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published