Γαρίδες με φέτα και ντομάτες
Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με χόρτα, πατάτες και λευκό κρασί.
Απολαύστε τις γαρίδες σε ένα νέο, ελληνικό τρόπο σερβιρίσματος.
Υλικά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδου
- ¼ κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 φρέσκες ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 500 γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους (χωρίς το κέλυφος)
- 250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους
- Ανθός αλατιού (για τη γεύση)
- Πιπέρι (για τη γεύση)
Μέθοδος
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, βάλτε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο και σοτάρετε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε σε μεσαία φωτιά για 10 λεπτά.
Μετά, προσθέστε τη φέτα και σιγοβράστε για ακόμη 5 λεπτά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι για τη γεύση και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.mediterraneanliving.com
Leave a comment