Ψητά φιλέτα σολομού με σως από κόλιανδρο, σκόρδο και γιαούρτι

Υλικά:

 

Εκτέλεση

Προετοιμάστε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά και βάλτε λίγο ελαιόλαδο. Αφαιρέστε τους σπόρους από την μια πιπεριά. Κάντε πουρέ τις δύο πιπεριές, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το γιαούρτι, το λάδι, το μέλι και ¼ κούπα νερό σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε και αλάτι. Μεταφέρετε την μισή σως σε ένα μικρό μπολ και αφήστε την στην άκρη για το σερβίρισμα.

Γαρνίρετε τα φιλέτα σολομού ελαφρώς με το αλάτι. Ψήστε, γυρνόντας τα μια ή δυο φορές, μέχρι το δέρμα να παίρνει το σωστό χρώμα, για 4 λεπτά. Στη συνέχεια, συνεχίστε το ψήσιμο και συνεχίστε να τα γυρνάτε συχνά, καθώς τα αλείφετε με τη σως, για 4 ακόμα λεπτά. Σερβίρετε με τη σως που ετοιμάσατε, στο πλάι.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.bonappetit.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post