Καπνιστός σολομός με μέλι & μουστάρδα
Η γλυκύτητα του μελιού εξισορροπεί την οξύτητα της μουστάρδας. Η πάπρικα προσθέτει μια μοναδική γεύση.
Υλικά
- 3 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
- 1 κ.σ. βιολογικό μέλι έλατου
- ¼ κ.γ. πάπρικα
- ¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ⅛ κ.σ. άνθος αλατιού
- Εξαιρετικά παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα άγριου σολομού
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς C. Τοποθετήστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και αλείψτε με ελαιόλαδο.
Συνδυάστε τη μουστάρδα, το μέλι, την πάπρικα (ή το σιρόπι), το πιπέρι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στο φούρνο. Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα μουστάρδας στον σολομό. Ψήστε μέχρι να μαγειρευτούν, για 8 έως 12 λεπτά περίπου.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: http://www.eatingwell.com/
Leave a comment