Καπνιστός σολομός με μέλι & μουστάρδα

Η γλυκύτητα του μελιού εξισορροπεί την οξύτητα της μουστάρδας. Η πάπρικα προσθέτει μια μοναδική γεύση.

 

Υλικά

 

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς C. Τοποθετήστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και αλείψτε με ελαιόλαδο.

Συνδυάστε τη μουστάρδα, το μέλι, την πάπρικα (ή το σιρόπι), το πιπέρι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στο φούρνο. Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα μουστάρδας στον σολομό. Ψήστε μέχρι να μαγειρευτούν, για 8 έως 12 λεπτά περίπου.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: http://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post