Φιλέτο σολομού με δενδρολίβανο
Ένα γευστικό και light πιάτο που θα αγαπήσετε.
Υλικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. φρέσκα τριμμένα κρεμμύδια
- 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα (+ επιπλέον για γαρνίρισμα)
- 2 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
- Χυμός από ½ λεμόνι
- Ανθός αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
- Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
Μέθοδος:
Ζεστάνετε το φούρνο και βάλτε ένα ταψί με ένα φύλο ψησίματος πάνω.
Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε μαζί την μουστάρδα, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το θυμάρι, το δενδρολίβανο και τον χυμό λεμονιού και πασπαλίστε αλάτι και πιπέρι. Αλείψτε το μείγμα πάνω στα φιλέτα σολομού και ψήστε για 7 με 8 λεπτά.
Γαρνίρετε με περισσότερο θυμάρι και φέτες λεμονιού και σερβίρετε!
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.delish.com
Leave a comment