fish ·
Ψητά φιλέτα σολομού με βότανα
Μπορείτε να τον ετοιμάσετε σε ημέρες που έχετε λιγότερη από μια ώρα για να μαγειρέψετε.
Υλικά
- 4 φιλέτα σολομού
- 4 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
- 1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κ.γ. αποξηραμένο δενδρολίβανο, τριμμένο
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο ή ½ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- ¾ κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς C. Τοποθετείστε τον σολομό σε ένα λαδωμένο ταψί με το δέρμα προς τα κάτω. Ενώστε τα υπόλοιπα υλικά. Απλώστε τα πάνω από τα φιλέτα. Ψήστε για περίπου 15-18 λεπτά.
Σερβίρετε και απολαύστε!
Leave a comment