Ψητός μπακαλιάρος με ντομάτες

Για την ακρίβεια μπορεί να είναι απλό και να σας δώσει υπέροχη γεύση.

Υλικά

Εκτέλεση

Προετοιμάστε το γκριλ σε μεσαία φωτιά. Τρίψτε 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού πάνω στο ψάρι και πασπαλίστε με ελαιόλαδο. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε το ψάρι, γυρνώντας το μια φορά μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές, για περίπου 5 λεπτά.

Την ίδια ώρα συνδυάστε τις ντομάτες και ¼ κούπας ελαιόλαδο σε ένα μεσαίο μπολ. Προσθέστε 2 κ.σ. χυμό λεμονιού και ανακατέψτε. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι.

Προσθέστε τον βασιλικό στη ντοματοσαλάτα. Σερβίρετε το ψάρι πάνω στις ντομάτες και περιχύστε με το dressing.

Πηγή: https://www.bonappetit.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post