Τραγανός σολομός με καρύδια και βρώμη
Υλικά:
- 2 φιλέτα σολομού, αφαιρέστε το δέρμα
- ¼ κ.γ. ανθός αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
- 3 κ.σ. νιφάδες βρώμης
- 3 κ.γ. ψιλοκομμένα καρύδια
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Μέθοδος:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 °. Τοποθετήστε τον σολομό σε ένα φύλλο ψησίματος. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Συνδυάστε τα υπόλοιπα συστατικά και βάλτε τα πάνω στον σολομό. Ψήστε μέχρι να μπορείτε να το τρυπίσετε εύκολα με ένα πιρούνι, 12-15 λεπτά.
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com
Leave a comment